Noaptea Cercetătorilor 2020 – CLUJ-NAPOCA

Universitatea Babeș-Bolyai este parte a acestui consorțiu,  prin intermediul Facultății de Știința și Ingineria Mediului,  și a elaborat un program divers care se va desfășura în ziua de 27 noiembrie 2020, în intervalul 9.00 – 22.00.

Vor fi derulate concursuri cu premii atrăgătoare, în parte finalizate prin elaborarea pe baza contribuțiilor celor implicați a unei hărti interactive naționale cu diferite tematici, webinarii dedicate profesorilor și elevilor, dezbateriexperimenteconferinţe captivante susținute de cercetători de prestigiu ai comunității noastre științifice și tururi virtuale ale facultății și partenerilor locali/regionali (ex. Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară și Mediu ”Ernest Lupan” Cluj-Napoca,  Muzeul Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare).

Concursurile care implică atât colectarea de date pe diverse teme specifice mediului și dezvoltării durabile cât și construirea unor obiecte inspirate din teme științifice sau realizarea și înregistrarea unor experimente legate de sunet vor fi active pe tot parcursul lunii noiembrie și se vor finaliza odată cu ziua de 27 noiembrie 2020.

Vizitează Facultatea de Știința și Ingineria Mediului din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca printr-un tur virtual interactiv: Descoperă Facultatea de Știința și Ingineria Mediului

 

Ne găsești  pe